Save the Date: Taiteen kasvukäytävä 5.9.2019

 
Symbolit_RGB_2.png

Tervetuloa Riihimäelle torstaina 5.9.2019 klo 10.0014.30!

Tapahtuma kokoaa Riihimäelle kuntien kehittämisen ja rakentamisen asiantuntijat sekä taidealan edustajat. Tapahtumassa pohditaan, miten kuntien ja kaupunkien kehittämiseen, kaavoitukseen ja rakentamiseen voidaan ottaa mukaan sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys.

Tilaisuudessa puhuu kaupunkisuunnittelun asiantuntija, ja iltapäivällä osallistujat jakavat ja kehittävät kunnille ratkaisumalleja kestävän elinympäristön rakentamiseen.

Seminaari liittyy maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksen tavoitteisiin sekä prosenttiperiaatteen kehittämiseen: Rakentamisen laatu on suorassa yhteydessä käyttäjien tarpeiden ymmärtämiseen. Rakennetun ympäristön laatutekijöihin voidaan vaikuttaa myös luovien alojen asiantuntijatyöllä. Hyvän elinympäristön suunnittelussa tarvitaankin lisää eri toimi- ja palvelualojen välistä moniammatillista yhteistyötä.

Aika:              Torstai 5.9.2019 kello 10 – 14.30

Paikka:        Punainen talo, Pohjoinen Asemakatu 10, 11130 Riihimäki


Tavoite: Kehittää kaupunkien ja kuntien tilaajaosaamista, yhteistyöverkostoja ja ratkaisumalleja

Kohderyhmä: Kasvukäytäväverkostoon kuuluvien kuntien kaavoittamisesta, rakentamisesta, tilasuunnittelusta vastaavat virkamiehet ja päättäjät sekä muut asiasta kiinnostuneet, kuten rakennusyhtiöiden edustajat, taidekonsultit ja taidekoordinaattorit.

Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

 
Anna Rikkinen